29. nedelja med letom, 16.10.2022

Godovi: tor. Luka, evangelist,čet.: smrtni dan b.sl. Antona Strleta; sob.: Janez Pavel II. pp.; ned.: 30. nedelja med letom – misijonska nedelja, nabirka bo za misijone!

Fara in Trojica:

Srečanje ŽPS-jev bo v petek ob 19. uri v župnišču pri Sveti Trojici.

Prvo srečanje v pripravi odraslih na prejem zakramentov uvajanja, krsta, birme, obhajila bo  to soboto 22., ob 9.30 v župnišču na pri Fari. Če veste za koga, ki bi si želel biti sprejet v katoliško vero, vas prosim, da mu to sporočite.

Fara:

V sredo zjutraj bo maša za Amalijo in Viktorja Simčič in ne Jerič, kot je po pomoti zapisano v oznanilih.

V četrtek pri nas ne bo maše. Prav tako ne bo molitve pred Najsvetejšim. Namesto v četrtek bo maša v petek ob 18. uri.

Čiščenje in krašenje: Nemška vas

Sv. Vid:

Hvala za darove prejšnje nedelje, ko je bila nabirka za ogrevanje. Skupaj ste darovali 488 eur. Hvala tudi vsem, ki ste danes prišli pripravljat drva.

V četrtek, 20.10, ko je obletnica smrti b.sl. Antona Strleta bo ob 17. uri maša pri Svetem Vidu. Pred mašo ste vabljeni k molitveni uri pred najsvetejšim. Molitev bo med 15. in 17. uro. Vabljeni pa smo tudi k maši na Ljubljanskih žalah, kjer bo prav tako maša  za Antona Strleta ob 19. uri. Po maši bo molitev na njegovem grobu.

V soboto ne bo molitev pred Najsvetejšim. Bodo pa v soboto priromali člani molitvene skupine iz župnije Ljubljana Vič. Ob 10. uri dopoldne bodo tu imeli sveto mašo.

Čiščenje in krašenje: Cajnarje

Sv. Trojica:

Danes popoldan  ob treh bo pri bajčkovi kapelici sv. maša in druženje po maši. Fotograf Jože Žnidaršič nas vse lepo vabi!

Čiščenje in krašenje: Bočkovo, Lepi Vrh

Nova številka družine:

O srečanju Slovencev, Hrvatov in Madžarov, ki je bilo prejšnjo soboto v Beltincih. 5500 vernikov je molilo za mir in medsebojno sodelovanje.