4. velikonočna nedelja 21.4.2024, nedelja dobrega pastirja in sklep tedna molitve za duhovne poklice.

Godovi: tor.: Sv. Jurij, muč.; čet.: sv. Marko, evangelist;ned.: 5. velikonočna nedelja

Vse fare: (Pred mašo pri Fari smo imeli danes zadostilno molitev, pred Jezusom v Najsvetejšem zakramentu. Molili smo v prošnjo za zadostitev za greh skrunjenja posvečenih hostij v kapeli župnišča. Hvala vsem, ki ste se odzvali in prišli. Tistega, ki je to naredil pa pozivam, da mi zaradi blagra svoje duše to pove.)

Fara: V četrtek, na god evangelista sv. Marka, bo v Velikih Blokah t.i. Markova maša. Vabljeni Bločani in vsi ostali. Maša bo ob 18. uri.

V četrtek ste po maši pri Fari vabljeni k molitvi pred Jezusom v Najsvetejšem zakramentu.

Naslednjo nedeljo bo po maši sveti krst.

Čiščenje in krašenje: Nemška vas

Sv. Vid:  Maša ob 7. dnevu za pokojno Ido Bečaj bo v sredo ob 18. uri pri Sv. Juriju.

Ker je v torek god sv. Jurija bo v nedeljo maša samo v cerkvi pri sv. Juriju nad Cajnarji. Tukaj maše ne bo. Maša pri sv. Juriju se bo začela ob 10. uri. Sosesko sv. Jurija prosim za pripravo cerkve.

Čiščenje in krašenje: Otave

Sv. Trojica:

Čiščenje in krašenje: Andrejčje, Gradiško, ŠtorovoNova številka družine: Pogovor z katoliškim filozofom, apologetom in govornikom Matt-om Fradd-om, ki je prejšnji konec tedna pod organizacijo Katoliške mladine obiskal Slovenijo. Tega zagovornika in pričevalca za Kristusa mnogi poznajo prek njegovega spletnega podkasta (Pints With Aquinas). Od takrat, ko je pri 17-ih letih spoznal in sprejel živega Jezusa, pravi: »Ne morem si zamisliti ničesar, čemur bi bilo bolj vredno posvetiti čas.« V Ljubljani mu je prisluhnilo prek 500 mladih.