3. postna nedelja, 12.3.2023

Godovi: pon.: 10. obletnica izvolitve papeža Frančiška;sob.: Jožef, Jezusov rednik, slovesni praznik; nedelja: 4. postna nedelja. Križev pot bo na Gori.

Vse fare:

Pobožnost križevega bo danes (jutri) popoldan ob 14. uri bo v župnijski cerkvi pri Sv. Trojici. Križev pot bo pripravila in vodila zakonska skupina. Po križevem potu bo še devetdnevnica – molitvena ura, ki jo pri Sv. Trojici molimo od torka. Devetdnevnico opravljamo kot priprošnjo k B. Sl. Magdaleni Gornik za zdravje.

Srečanje ŽPS-jev treh župnij bo pri Sv. Trojici v petek ob 19. uri.

Fara: V petek je v DSO Logatec umrla Marija Mršek iz Ravnika. Pogreb bo v torek ob 16. uri. Verouk za drugi razred zaradi pogreba odpade.

V sredo bo sv. maša tudi v Velikih Blokah. Tam se bo ob 18-ih sveta maša darovala za Viktorja Medena.

V četrtek se bomo pri maši pri Fari ob 7. dnevu spomnili tudi Francija Modica iz Velikih Blok. Po maši pa bo v kapeli molitev pred Najsvetejšim.

Čiščenje in krašenje: Fara

Sv. Vid: V petek smo se pri Sv. Juriju poslovili od Ivana Otoničarja iz Ponikev. Maša ob 7. dnevu bo pri Sv. Juriju v soboto ob 9.30 uri.

Čiščenje in krašenje: Osredek

Sv. Trojica: V petek smo se v vidovski fari pri Sv. Juriju poslovili od Ivana Otoničarja iz Ponikev. Maša ob 7. dnevu bo pri Sv. Juriju v soboto ob 9.30 uri.

Mašni namen v soboto ob 8. uri je za Jožefa Krajca.

Čiščenje in krašenje: Slugovo, Malni

Nova številka družine: O papežu Frančišku, in njegovem delovanju v 10ih letih odkar je bil izvoljen na Petrov sedež.